Sènior Masculí: Crònica C.B. Ramon Llull B - U.E. Sant Andreu

C.B. Ramon Llull B 76 - U.E. Sant Andreu 56

Bé, no vaig a mentir, sortim a la pista de la pitjor forma possible, no vaig a posar excuses perquè no n'hi ha. Sortim sense tensió i ens deixem atropellar per un bon equip. Per això vull demanar disculpes als quals ens van seguir per la imatge que vam donar en la primera meitat, ja que com vam demostrar en la segona tenim equip i collons per plantar cara a qualsevol sempre que ens comprometem a això.

Comencem la crònica:

Al primer quart la cosa en els primers minuts tampoc pinta tan malament, va haver-hi un parell d'intercanvis de canastes però sobre el minut 4 ells van pujar el llistó en defensa i nosaltres solament mirem com ens roben un munt de pilotes, ells van ficar 29 punts en un quart i nosaltres solament 6.

El segon quart va ser un calc del primer, ells a més van gaudir d'un encert increïble des de l'exterior de la línia de 6,25 i això solament va fer que es vinguessin mes a dalt arribant a la mitja part 51 -20. Com qualsevol equip d'aquesta lliga, no anàvem a vendre barata la derrota, així que després d'una xerrada de vestuari entre el nostre entrenador i nosaltres mateixos decidim donar-ho tot. Sortim a mossegar amb un gran Marc Figols, que es va tirar l'equip a l' esquena i tots pressionant molt en defensa.

El tercer quart va ser nostre (62- 48) amb un parcial d'11 a 28 punts, això parla clar que tenim equip per fer coses en aquesta categoria, solament ens ho hem de creure i adaptar-nos millor entre nosaltres.

Ja en l'últim quart, amb les nostres forces més justes i carregats de faltes, ens va faltar una mica de sort per poder baixar la diferència a menys de 10 punts i aspirar a donar la sorpresa en un partit que vam perdre nosaltres sols.