Sènior Masculí: Crònica Bàsquet Can Parellada - U.E. Sant Andreu A

Can Parellada 64 - U. E. Sant Andreu 58

Va ser un partit molt igualat a tot moment, on per nosaltres el més important era trobar bones sensacions per trobar-nos com a equip.

Al primer quart la cosa comença empatada i no hi ha qui s'allunyi en el marcador, encara que l'avantatge la té sempre el Can Parellada en l'electrònic però amb avantatge de 3 a 5 punts.

En el segon quart la cosa pinta igual que en el primer, però amb mes encert per la nostra banda i aconseguim donar-li la volta al marcador acabant la mitjana parteix 30- 31.

Al tercer quart les coses no milloren i encara que ho intentem ells es posen per davant en el marcador, aconsegueixen una petita renda d'uns 9 punts i és aquí quan es nota que teníem moltes baixes importants, perquè se'ns carreguen de faltes diversos jugadors i hem d'afluixar una mica per no caure expulsats massa ràpids.

En l'ultim quart intentem donar el tot pel tot i ens apropem a 3 punts faltant un minut, amb un gran Gerard Teixidor, traient dues jugades de 4 punts però que no basten per donar-li la volta a l'electrònic.

Les sensacions no són del tot bones per la derrota, però millors que la setmana passada ja que avui hem estat mes reconeixibles en el nostre joc. Crec que a casa i amb tots els jugadors som superiors al Can Parellada.