top of page

Sènior Masculí: Crònica Bàsquet Ceissa - U.E. Sant Andreu A

Bàsquet CEISSA 62 - U.E. Sant Andreu 79

Primer derbi de la temporada contra un equip jove i amb ganes de treballar com fem nosaltres. La pista no era la mes idònia per a nosaltres, ja que jugàvem en una pista transversal i això disminuïa molt la zona de joc a la qual estem acostumats. El nostre objectiu era confirmar la nostra bona dinàmica amb un rival directe i així llevar-nos del tot el la por a la categoria.


Primer quart: Comencem dominant el partit sobretot en la pintura, amb un gran Oriol Peláez i amb Sergi Llorens anotant des d'allà. Ells van aconseguir retallar la diferència amb un parell de contraatacs, arribant al final del quart pràcticament en empat.


Segon quart: El nostre joc interior és clarament superior al seu i li fem molt mal en la pintura. Dominem amb claredat el rebot, però una pista tan petita ens impedeix generar els buits necessaris per jugar amb fluïdesa. Així solament aconseguim un petit avantatge de 10 punts en l'electrònic en la mitja part.


Tercer quart: El nostre objectiu era acabar de trencar el partit, però el CEISSA va canviar a un defensa zonal (que en un camp tan petit ens va ofegar). Però un gran Gerard Tejedor amb 3 triples els va tornar a obligar a canviar de defensa. Encara així no aconseguim trencar del tot el marcador, però seguim dominant en l'electrònic en tot moment. Com a nota esperem que no sigui res la lesió que va patir el nostre company Víctor Redondo que es va fer mal al genoll.


Últim quart: Era el moment de no cometre errors i no caure en la dinàmica que ells intentaven implantar, Ho aconseguim, a més d'aprofitar diversos errors del rival per acabar de trencar el partit i no tenir esglais innecessaris en els minuts finals.


Gràcies a la graderia una altra vegada per seguir-nos i recolzar-nos, ja que gràcies a vosaltres cada vegada tenim més ganes de seguir millorant.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page