top of page

Sènior Masculí: Crònica Sferic Terrassa Aplidium


Sferic Terrassa Aplidium 51 - U. E. Sant Andreu 67

Abans de començar, vull demanar disculpes per no fer la crònica de la setmana passada però per motius personals em va ser impossible.


Crònica de la setmana.


Un equip clàssic a Catalunya, una de les millors pistes que hi ha en la categoria, moltes baixes però amb ganes de donar-li la volta a la nostra dinàmica. Així eren els pròlegs del partit.


Primera quart: Eren mes joves que nosaltres així que el nostre principal problema era que ells portessin el ritme del partit. Cosa que des del principi aconseguim més o menys controlar. L'intercanvi de canastres i de bon joc per part dels dos equips era una constant en el terreny de joc, sense que cap dels dos equips donés una clara superioritat.


Segon quart: Va ser un calc de la primera cambra on cap equip va ser capaç d'obrir bretxa en l'electrònic, ni de dominar clarament en el terreny de joc.


Tercer quart: Aquest va ser el nostre moment, la nostra defensa va estrènyer liníes i des del treball enrere aconseguim dominar en totes les facetes del joc, rebots, contraatacs, anotació...Realment juguem molt bé durant tota el quart. Aconseguim un marge d'uns 20 punts de renda.


Últim quart: Era el moment de no cometre errors i demostrar que hem après d'altres partits. I ho vam fer ben dominant el "crono" i l'electrònic en tot moment. acabant el partit sense més complicacions.


Com nota apart cal dir que quan el partit estava llest per a sentència, els àrbitres que ho havien fet molt bé durant tot el partit, van voler acabar ràpidament deixant de xiular moltes faltes. A conseqüència d'això va haver-hi protestes i ens van xiular diverses tècniques inmerescudes.


D'altra banda una victòria merescuda que ens puja l'ànim, que representa el bon treball que hem estat fent i que amb equips de la part de dalt es va veure però sense premi, que en algun partit ens mereixíem guanyar. Com sempre gràcies a nostre públic que ens segueix en cada partit i confia en nosaltres.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page