Sènior Femení: Crònica U.E. Sant Andreu - Vedruna Gràcia

U.E. SANT ANDREU – VEDRUNA GRACIA (44-61)

El partit d’aquesta setmana va ser bastant difícil pel femení del Sant Andreu ja que el Vedruna Gracia va primer a la lliga i només ha perdut un partit en tota la temporada. A la primera volta les andreuenques van perdre de 7 punts a casa del Vedruna.

El partit va començar força be amb un bon joc de les noies del Sant Andreu. Tot i prescindir de pivots importants les noies van saber defensar el marcador acabant el primer quart 13-17. Va ser al segon quart quan les andreuenques no van tenir la mateixa sort, van fallar bastantes cistelles clares apart de tirs lliures i només van poder anotar 4 punts. El Vedruna es va enfortir durant aquest quart deixant a les noies del Sant Andreu a 14 punts a la mitja part amb un marcador de 17-31.

A la segona part les noies del Sant Andreu van sortir més fortes que el quart anterior intentant lluitar un partit que s’estava anant. Van poder acabar el quart amb un parcial de 9-13. Va ser a l’últim quart quan les andreuenques van espavilar i van poder remuntar una mica el marcador. Alhora les del Vedruna es mantenien allà sense deixar escapar el partit. El parcial d’aquest quart va ser 18-18 però les noies del Sant Andreu van perdre el partit de 17 punts.

Lo que realment les va castigar va ser el mal resultat del segon quart ja que va ser un bon partit en general on les andreuenques van lluitar fins al final davant un Vedruna fort que es manté al cap davant de la taula.

El pròxim cap de setmana el femení del Sant Andreu s’enfrontarà al Camping Bianya Roser C, diumenge dia 7 a les 19.00h al Complex Esportiu Fort Pienc, al que van guanyar de 5 punts a casa.