Sènior Femení: Crònica Camping Bianya Roser C - U.E. Sant Andreu

CAMPING BIANYA ROSER C 28 – 41 U.E. SANT ANDREU

Aquest diumenge el Sant Andreu femení va guanyar de 13 contra el Roser, equip que acumulava el mateix número de victòries que el Sant Andreu amb un partit menys però que va perdre de 5 punts a casa nostra.

El partit va començar bastant tranquil, les noies del Sant Andreu van fer un bon joc però no van estar gaire encertades en els tirs lliures. Tot i això van finalitzar el primer quart amb un 4-5.

El segon quart va començar bastant bé per les andreuenques, avançant força en el marcador, encara que a meitat del quart les noies es van estancar una mica i les de casa van remuntar finalitzant la mitja part amb un marcador de 19-15.

La segona part del partit va ser on les noies del Sant Andreu van saber destacar trencant una zona de les locals i aprofitant aquesta defensa per anotar 2 triples entre altres cistelles. Les andreuenques no van deixar que el rival ataques còmodament i les del Roser només van poder anotar 2 punts de tirs lliures. El quart finalitzà amb les del Sant Andreu guanyant de 7 i deixant un parcial de 2-13.

L’últim quart va ser semblant però amb bastants tirs lliures fallats per part dels dos equips. Davant la zona de les noies del Roser les andreuenques van anotar 2 triples més i van finalitzar el partit guanyant de 13 amb un marcador de 28-41.

Les noies del Sant Andreu es van endur la setena victòria cap a casa i tornen a pujar posicions en la classificació, posicionant-se setenes a la taula empatades amb el Sant Medir. El pròxim diumenge dia 14 a les 17.30 el Sant Andreu femení jugarà a casa (CEM Trinitat Vella) contra el C.B. Ramon Llull A