Sènior Masculí: Crònica Sant Quirze B.C. - U.E. Sant Andreu

Sant Quirze Basquet Club B 68 - U.E. Sant Andreu 89 Partit important pel Sant Andreu, per aconseguir mantenir-se a la zona tranquil·la de la taula i no tenir sorpreses al final de la temporada. A la primera cambra, els andreuencs van sortir freds a la pista, en canvi el rival va sortir endollat, de manera que els primers minuts van ser clarament del Sant Quirze. No obstant això, a meitat de la primera part el Sant Andreu va reaccionar, i no solament van retallar la diferència en el marcador, si no que li van donar la volta gràcies al gran encert de Víctor Redondo. Segon Quart: els quatribarrats ja havien entrat en calor i el joc era molt fluït gràcies sobretot a un gran Albert Gasull, que juntament amb l'aportació en atac de la resta de l'equip van aconseguir dominar el partit, destacant en jugades com l'impressionant tap de Joan Torne. A la tercera part, va destacar en l'atac del Sant Andreu el jugador Sergi Llorens que va encaixar 4 canastes seguides des de la linea de tres, factor que va acabar amb tota la possibilitat de reacció dels locals. Finalment, a l'última part, el Sant Andreu tenia el partit encarrilat, així que van fer un bon joc per evitar cometre errors i liquidar així el partit sense complicacions , amb un marcador de 68-89. El proper partit ho jugaran a casa (CEM Trinitat Vella), a les 17:30 hores contra el Orlandai.