top of page

Sènior Femení: Crònica U.E. Sant Andreu - C.B. Nou Esplugues B (61-58)

Sènior Femení

Aquest diumenge les noies de la U.E. Sant Andreu van aconseguir la seva primera victòria. No els hi va ser fàcil però van lluitar fins al final.

El partit va començar molt bé i molt mogudet anotant punts els dos equips. Cap a la meitat del primer quart les andreuenques van apretar en defensa provocant que el rival s’estanqués en el marcador i poder així marxar de 9 punts el primer quart (17-8).

El segon quart no va ser tan fàcil per les noies del Sant Andreu, ja que les de Esplugues van espavilar una mica. Tot i això van fer molt bon joc practicant jugades i defensa que han estat preparant als entrenaments i van poder acabar la mitja part del partit amb un marcador de 30-22 mantenint una bona avantatge de cara a la segona part del partit.

El tercer quart va ser el pitjor per les noies de la U.E. Sant Andreu ja que les rivals van poder trobar molts forats i penetrar fins a dins anotant 23 punts en un sol quart. Cap a la meitat del quart les andreuenques van tornar a despertar per no deixar marxar el partit mantenint el marcador amb un 46-45 al final del tercer quart.

L’últim quart del partit va ser molt emocionant ja que les de Esplugues volien guanyar el partit tant com les del Sant Andreu ja que havien arribat a posar-se només un punt per sota. Els dos equips van lluitar moltíssim i l’últim quart va esdevenir amb dos punts per sobre, dos punts per sota, així fins que finalment les andreuenques guanyaven d’un punt i van aconseguir una falta amb 2 tirs lliures a menys d’un minut del final del partit on no els van deixar desaprofitar per guanyar finalment de 3 punts i poder marxar a casa amb molt bon sabor de boca.

El Sènior Femení de la U.E. Sant Andreu va lluitar el partit fins al final tot i tenir moments de decaiguda però finalment sempre s’acaben aixecant i lluitant pel que es mereixien que era la victòria a casa. Per tant, el femení seguirà treballant i esforçant-se per millorar cada cop més.

El següent diumenge les andreuenques jugaran contra el Basquet Ateneu Montserrat B a les 12.00h al Pavelló Olímpic de la Espanya Industrial (Barcelona).