Sènior A Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu A - SESE B

El passat 9 d’Octubre es va disputar a la casa andreuenca el partit entre el Sènior A de la U.E. Sant Andreu i el Sese B.

L’inici del partit va ser clarament de l’equip quatribarrat, que aconseguia avançar-se en el marcador a un Sese adormit, mitjançant un gran encert en els tirs de jugadors com Marc Montserrat i a una defensa sòlida. Tanmateix, un triple del Sese en l’últim minut del primer període tancà el parcial amb un 13-10 a favor del Sant Andreu.

En el segon període seguia dominant el partit el Sènior del Sant Andreu, però el rival que començava a despertar va anar millorant i centrant el seu atac, deixant un electrònic de 25-21 a favor del Sant Andreu, que havia aconseguit la majoria de les seves anotacions amb tirs lliures.

A la tornada del descans de la primera meitat, els quatribarrats començaren a perdre el control del partit, al realitzar atacs precipitats i sense sort a la cistella. Handicap que va saber aprofitar el Sese B per ajustar l’electrònic, gràcies al seu encert des de la línia de triple. Final del període: 39-33.

L’últim quart va ser el més ajustat de tot el partit, una gran intensitat en atac per part dels dos equips aconseguia que el marcador continues ajustat. Les faltes comeses pel Sant Andreu van ser les que propiciaren que el Sese B continues augmentant el seu marcador al llarg de tot el període. Un triple del Sese B a falta de segons del final del partit deixava un resultat final de 55-47.

Un partit molt emocionant per l’afició i una primera victòria molt patida pel Primer equip masculí de la U.E. Sant Andreu, que segueix situat en la zona inferior de la taula de classificació.

Amb una setmana pel mig, es preparen pel següent partit contra el B.C. Sant Joan Despí B (quart en la classificació amb 3 victòries i 1 derrota), que es disputarà el diumenge 16 d’Octubre al CEM Trinitat Vella.