Sènior C Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu C - C.B. Poblenou (70-47)

El passat 9 d’Octubre, el Sènior C de la U.E. Sant Andreu es va enfrontar al C.B. Poble Nou al CEM Trinitat Vella.

Des de l’inici del partit, els quatribarrats dominaven clarament el partit, amb una bona defensa i bons sistemes d’atac, que van acabar en un encert des de la línia de triple, el que els va permetre posar-se per davant al marcador, finalitzant el primer període 17-9.

Al segon període, el Sant Andreu continuaba dominant el marcador i el ritme del partit, amb una intensitat en defensa difícil de parar per un Poble Nou que només tenia un canvi a la banqueta. Una gran intervenció de Ferrán Figueras i Pau Coca van aconseguir un electrònic de 43-21 a la mitja part.

El tercer quart va estar més ajustat, el Sant Andreu va baixar la seva intensitat i el ritme en atac arrel de l’avantatge en el marcador i això va permetre que el rival pogués aconseguir un parcial de 14-13, gràcies als tirs lliures. Tantmateix, la diferència arrastrada a l’electrònic no va permetre que es reflectís el parcial en el resultat del tercer període: 57-34.

El quart final va ser un reflexe del tercer, un Sènior C relaxat permitia jugar al rival i que continuaran sumant punts a causa de les faltes comeses. Tantmateix, dos triples de Víctor Fernández aconseguien tancar un parcial de 13-13 i un resultat final de 70-47.

Un partit còmode per al Sènior C de la U.E. Sant Andreu, que va dominar el partit amb intervencions brillants de tots els integrants de l’equip. Primera victoria pel Sènior C, que es posiciona en la posició 11 de la taula de classificació, amb 1 partit guanyat i 1 perdut.

El pròxim partit es disputarà dissabte 15 d’Octubre contra el Bàsquet Ateneu Montserrat C (posició 9 a la classificació amb 1 victòria i 1 derrota) al C/de la Torre d’En Damians, nº 6.