Crònica Sènior Femení: C.B. CIC B – U.E. SANT ANDREU (51-47)

Aquest diumenge les noies van jugar a Sant Gervasi, un partit molt igualat i emocionant.

Les noies del CIC van fer un inici bastant fort estrenant el marcador amb un triple i varies cistelles deixant a les del Sant Andreu a darrera. Cap a la meitat del primer quart les andreuenques van despertar i es van ficar al nivell de les rivals guanyant el primer quart 13-16.

El partit va esdevenir bastant intens ja que les del CIC apretaven molt en defensa a la base però les andreuenques van saber com sortir d’aquesta petita pressió. Les rivals jugaven tota l’estona amb una jugadora clau la qual ella sola va anotar la majoria dels punts. A la mitja part el partit quedava 25-28.

Com es de costum, el tercer quart sempre es el que perjudica a les noies de la UESA. No van fer un mal quart però van fallar moltes cistelles sota l’anella i el que les va perjudicar més van ser els tirs lliures fallats, diferent a les rivals que els van anotar quasi tots. El tercer quart va acabar 39-37 a favor de les rivals.

L’ultim quart va ser molt intens i les andreuenques anaven carregades de faltes. Els dos equips van fallar molts tirs lliures, claus per la decisió del partit, sobretot pel Sant Andreu que si no fos per aquests tirs el marcador hagués tingut diferent cara. A un minut de finalitzar el partit les noies del Sant Andreu van anotar un triple però no van poder empatar el marcador deixant-lo 51-47.

Cal destacar el gran partit de la 11 del Sant Andreu, Anna Pérez, amb 3 triples anotats i la intervenció de la 14, Anna Socias, pivot clau amb 10 punts anotats. S’ha de dir que la UESA comptava amb 2 jugadores clau lesionades i que tot i això van lluitar fins al final, partit perdut però amb la satisfacció d’haver fet la feina ben feta.

El pròxim diumenge les noies jugaràn a casa (CEM Trinitat Vella) a les 17.30h contra Aracena AEC Collblanc B.