Sènior B Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu B - Hispano Canyelles (67-73)

Cap de setmana important. Després de guanyar la jornada anterior a casa de la Salle Horta, l'equip venia eufòric a disputar, aquest diumenge, un complicat partit contra el líder invicte a la Lliga: El Canyelles.

Tot i l'inici descafeinat tant en atac com en defensa, l'equip va aguantar l'empenta anotadora del rival que va acabar el primer quart amb un 19 - 28. El mateix va passar al segon quart, on les distàncies al marcador apenes van patir variacions. I així s'arribava a la mitja part amb un marcador 32 - 42 a favor dels visitants.

Tercer quart, temps de pujar intensitat defensiva, la qual no va ser suficient per frenar el pilar del Canyelles que tenia en la figura del seu dorsal 8 una peça clau en el seu joc, i que va causar durant tot el partit un mal de cap per la defensa local. Amb un parcial de 15 - 15 on la diferència de punts seguia +10 a favor de l'equip rival s'iniciava el darrer quart. No hi havia més marge, la defensa va ficar una marxa més, en atac les revolucions també pujaven, i després d'uns minuts de bon bàsquet, el problema de faltes personals en els minuts finals van acabar decantant el partit pel Canyelles, tot i que la UESA va guanyar l'últim període deixant un marcador final de 67-73.

Cal recordar que l'equip del Canyelles va primer a la classificació amb un ple de victòries. Tot i això el Sant Andreu no va perdre la cara al partit i el va disputar fins a l'últim moment. Seguirem treballant. Som-hi UESA!.