top of page

COMUNICAT OFICIAL U.E. SANT ANDREU BÀSQUET


Des de la Unió Esportiva Sant Andreu Bàsquet, s'informa a tots els aficionats i seguidors de la secció de bàsquet, dels següents canvis d'entrenadors.


Sènior Femení – En referència al primer equip femení, el Sr. Marc Moya (Fins diumenge passat, entrenador de l'equip), ens ha comunicat la seva intenció de deixar l'equip. Des de la U.E. Sant Andreu Bàsquet, volem agrair els quasi tres anys que el Sr. Moya ha dedicat a aquest equip.

Des de dilluns 13/02/2017, va assumir el càrrec d'entrenador el Sr. Josep Gallemí, que compta amb una àmplia experiència en el bàsquet català, havent dirigit entre d'altres, el primer equip masculí de la U.E. Sant Andreu Bàsquet durant quasi tres anys.

Des del club, li desitgem el major dels èxits al Sr. Gallemí en aquesta nova etapa.


Sènior Masculí B – Pel que fa al filial masculí, el Sr. Raul Morales sigues baixa per malaltia, de la qual, li donem tot el nostre suport i desitgem una ràpida recuperació.

El capità de l'equip, Jose Àngel Palacios, s'ha estat fent càrrec de la direcció tècnica de l'equip fins a l'arribada d'un nou entrenador, fet que des de la U.E. Sant Andreu Bàsquet li volem fer arribar el nostre agraïment.

Des de dilluns 13/02/2017, va assumir el càrrec d'entrenador el Sr. Marc Moya, que agafa amb molta il•lusió i ambició aquest nou projecte. A més de la seva experiència en el bàsquet català, cal recordar, que el Sr. Moya era fins diumenge entrenador del primer equip Femení, és coordinador esportiu de la secció de bàsquet i en el qual des de la U.E. Sant Andreu Bàsquet compta amb tota la nostra confiança.

Des del club, li desitgem el major dels èxits al Sr. Moya en aquesta nova etapa.


Sènior Masculí C – A causa de la mala ratxa de resultats acumulats fins a la data, el club ha pres la decisió que el Sr. Jordi Torné cessi la seva activitat com a entrenador del Sènior Masculí C (fins diumenge 05/02/2017 entrenador).

Volem agrair al Sr. Jordi Torné la seva plena dedicació en aquests cinc mesos d’esforç per aquest equip i aquest escut. A més d'aquests mesos com entrenador, agrair al Sr. Torné la seva etapa com a jugador del filial Andreuenc la temporada passada, on va sofrir una greu lesió que des de llavors el té apartat de competició, de la qual, esperem que es recuperi molt aviat.

Des de dilluns 06/02/2017, va assumir el càrrec d'entrenador el Sr.Albert Carrasco, que compta amb una àmplia experiència com a jugador i entrenador. Entre d'altres, el Sr. Carrasco ha dirigit equips en el Closa i el Sese.

Des del club, li desitgem el major dels èxits al Sr. Carrasco en aquesta nova etapa.



Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page