top of page

Dinàmica de l'entitat

  

De cara a garantir el benestar dels membres, el club assumirà uns rols per fer més positiva l'activitat de l'alumne/a, atorgant valors i disciplina:

 

 

1. VALORS

 

L'estudiant adquirirà aptituds que ho ajudaran tant en l'esport com en els estudis o la vida personal inculcant respecte, millorant les relacions amb els rivals, companys i altres professionals del sector, esforç, davant els obstacles que puguin trobar-se al llarg de la vida i sobretot dedicació per allò que ens agrada, donant com a exemple per usar al dia a dia.

Així aconseguirem que no sigui només una activitat extraescolar, sinó una forma de vida creant un vincle amb l'escola i l'entitat.

 

 

2. DISCIPLINA

 

L'entitat exigirà als seus membres, una nota mínima d'aprovat per poder seguir participant a les activitats demandades. (En cas dels menors)

En cap cas es permetrà realitzar cap de les activitats esmentades, excepte expectatives acordades amb els pares.

 

 

3. IMATGE

 

Es farà obligatori, l'ús de les equipacions del club durant els dies de competició, seguint la següent normativa:

Abans del partit, el jugador haurà de venir vestit amb el xandall i el pol del club. Una vegada en les instal·lacions, accediran al vestuari equipant-se amb l'uniforme corresponent del partit i la samarreta d'escalfament.

bottom of page