top of page

Qué oferim?

C.B. Fènix Andreuenc (afiliat a l'O.I. Sant Anderu), ofereix un projecte esportiu innovador respecte l'entorn del bàsquet, oferint diverses opcions que involucraran des dels més petits als més grans en vàries disciplines:

 

1. BÀSQUET.

 

L'esport base de l'entitat mantindrà la relació del jugador/a amb l'entitat i l'escola més enllà d'haver finalitzat els estudis amb vuit categories basades en l'edat:

- Escola de bàsquet
Alumnes de 3 a 8 anys (sense competició oficial)
- Pre-Mini
Alumnes de 8 a 10 anys (equips mixts)
- Mini
Alumnes de 10 a 12 anys (equips mixts)
- Pre-Infantil
Alumnes de 12 a 14 anys (masculí/femení)
- Infantil
Alumnes de 13 a 14 anys (masculí/femení)
- Cadet
Alumnes de 14 a 16 anys (masculí/femení)
- Junior
Alumnes de 17 a 18 anys (masculí/femení)
- Sènior
Majors de 18 anys (masculí/femení)

 

 

2. CHEER LEADERS (MIXTE).

 

Grup, que mitjançant l'ús de la música, el ball i la gimnàstica ajuda als aficionats a animar als seus equips durant els partits.

De ser possible, es dividirà en les mateixes categories esmentades a l'apartat anterior, exceptuant la categoria sènior, en la qual tots tindrien cabuda.

Aquests grups tindran la possibilitat d'inscriure's en competicions d'aquesta modalitat.

 

 

3. AUDIOVISUALS (MIXTE).

 

Aquest grup, seria pioner en el sector, la seva tasca, es basaria en l'enregistrament, edició i retransmissió dels partits jugats, per a la informació de tots els que no hagin pogut assistir als partits, puguin veure un resum del partit amb les jugades més destacades.

Aquests vídeos serien penjats al portal web de l'entitat. (Previ consentiment patern).

Per un altre banda, un equip de periodisme s'encarregarà del diari esportiu de l'entitat, amb articles i valoracions dels successos del cap de setmana anterior, ja sigui dels partits, dels grups de ball, iniciatives dels pares…etc.

 

4. SPEAKER

 

Persones encarregades de comentar les jugades dels partits a temps real, presentar els jugadors i animar utilitzant la megafonia.

bottom of page