Sènior Masculí: Crònica C.B. Matadepera - U.E. Sant Andreu A

C. B. MATADEPERA TARONJA 77 – U. E. SANT ANDREU 49

Un Sant Andreu que carregava moltes lesions i molèsties, no va donar sorpreses davant d’un fort Matadepera.

Durant el primer quart els andreuencs van poder mantenir bastant bé el marcador, tenint en compte que el Matadepera comptava amb dos jugadors molt resolutius, que van aconseguir un parcial de 23-13.

El segon quart va ser molt semblant al primer, els andreuencs lluitaven per remuntar el marcador, plantant cara al rival, però el Matadepera seguia tenint molt d’encert en el seu joc. El quart va deixar un parcial de 17-12 pel Matadepera.

El Sant Andreu s’enfrontava a una segona part en la que havia de remuntar un marcador de 40-25, una feina difícil però no impossible, com van demostrar en un tercer quart, on els quatribarrats van aprofitar els errors del Matadepera i van fer un bon moviment i rotació de la pilota, guanyant el quart 14-16.

Tanmateix, l’últim quart va esdevenir un desastre pels andreuencs, uns jugadors cansats físicament i amb molèsties no van poder competir amb un Matadepera amb molt encert des de la línia de triple, que deixava un parcial de 23-8.

Una derrota dura pels andreuencs que es troben amb una situació complicada de lesions, que esperem que es solucioni i no repercuteixi en més partits. El pròxim partit el jugaran a casa (CEM Trinitat Vella) el diumenge 14, a les 19:00 hores contra el Clínica Dental Can Parellada.