top of page

LA U.E. SANT ANDREU DE BÀSQUET BUSCA NENS PER A L’ESCOLA


La U.E.Sant Andreu Bàsquet ja té 3 anys de vida i consta amb més de 100 jugadors a les seves plantilles. El club entén que la base de l’entitat és molt important ja que els nens són el futur i els que donaran prestigi a l’escut. Entre els més petits, la UESA Bàsquet disposa d’un Mini Mixte, 2 Pre-Minis Mixtes i una Escola de Bàsquet.

Els Pre-Minis estàn composats per nens i nenes que van aprendre l’any passat a botar, passar i les normes del bàsquet. Aquest any se centren en aprendre a jugar en equip i a millorar tècnicament.

L’Escola de Bàsquet disposa de 6 nens i nenes fins a 8 anys amb molta motivació i moltes ganes d’aprendre cada cop més coses del bàsquet. L’entitat busca ampliar l’Escola per seguir formant nens i nenes que en un futur serán la representació del club.

A l’Escola es treballa els aspectes bàsics del bàsquet: botar, tirar i passar a través dels jocs, ja que són el mitjà d’aprenentatge dels nens alhora que s’ho passen bé i interaccionen amb altres nens i nenes. Els petits entrenen a l’Escola de la Pegaso els dilluns i dimecres de 17.45h a 18.45h. Qualsevol nen/a que pugui estar interessat pot anar-hi a provar gratuïtament o contactar amb el club en el mail inscripcions@uesabasket.com

Per a tots aquells que vulguin conèixer l’entitat una mica més d’aprop, el dia 18 de desembre a les 17.30h la U.E. Sant Andreu Bàsquet farà la presentació dels seus equips al pavelló CEM Trinitat Vella al carrer Via Barcino s/n.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page