top of page

Sènior C Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu C – C.E. La Marina (50-77)

El passat 27 de Novembre, el Sènior C de la U.E. Sant Andreu es va enfrontar al C.E. La Marina al CEM Trinitat Vella.

Els primers minuts del primer quart van ser dominats clarament per La Marina, amb un cinc inicial que era difícil de parar en defensa, el que va suposar que el Sant Andreu provocara cinc faltes que van ser 6 punts de tirs lliures pel rival. Els andreuencs que no trobaven el seu joc, van terminar el quart 7-21.

El segon quart va ser clarament d’un Sant Andreu que havia sabut trobar una bona dinàmica en pista. Els quatribarrats van realitzar un gran treball en defensa, anul·lant els atacs d’un rival que cada minut estava més fora de joc. El gran sistema d’atac del Sant Andreu i l’increible esforç de l’Andreu Pujol van aconseguir recuperar el marcador 22-29 (parcial de 15-8).

A la segona meitat, La Marina va saber reaccionar, començant el tercer quart amb una bona pressió a tota pista i contraatacs que acabaven en cistella fàcil. El Sant Andreu, amb un cinc una mica fluix en pista, no aconseguia aturar l’atac del rival, ni passar la pressió, el que va ocasionar pèrdues fàcils de pilotes i pocs segons per atacar. Un quart desastrós, en el que es va llançar per la borda tot l’aconseguit, deixava un marcador de 34-59.

A l’últim quart i amb una diferència important a l’electrònic, el Sant Andreu no va abaixar els braços. Ambdós equips aconseguien una bona dinàmica a l’atac i provocaven varies faltes en defensa per evitar les cistelles. Una falta de La Marina en el minut 10’ va ser l’últim punt que aconseguia el Sant Andreu per tancar el partit 50-77.

Amb un marcador que no reflectia l’esforç de l’equip local i un arbitratge dubtós, els quatribarrats van plantar cara al número 1 a la classificació. El pròxim partit es disputarà el 4 de Desembre a les Instal·lacions Municipals Sant Pius X en L’Hospitalet de Llobregat, a les 10:00h contra el C.E. Alheña (posició 9 a la classificació, amb 4 partits guanyats i 5 perduts).