Sènior B Masculí: C.B. Pedagogium B - U.E. Sant Andreu B (56-60)

Després de les vacances de Nadal el U.E.Sant Andreu "B" volia començar l'any amb una victoria i així ha estat. Tenint en ment un final agredolç al 2016 amb un partit que s'hauria d'haver guanyat, l'equip a fet un esforç i s'han vist millores importants a la pista del Pedagogium.

Els primers minuts de partit eren freds pels visitants, rebien un parcial en contra de 9-4 per falta de defensa i falta de concentració. Després d'un temps mort, a la segona meitat del 1er quart s'ha capgirat el marcador finalitzant amb un primer parcial a favor de 16-22.

El 2on quart ha continuat la dinàmica final del primer, tot i que s'ha anotat menys, les bones defenses dels andreuencs deixaven al Pedagogium amb només 9 punts de parcial. Finalment s'anava al descans amb un marcador a favor de 25-35.

Aquest avantatge de 10 punts ha fet que el Sant Andreu es relaxés a la 2a part. El 3er quart s'han tornat a veure les cadències defensives i les limitacions ofensives que encara s'han de pulir. Per falta de comunicació i concentració defensiva, a més de molt poc encert en el tir exterior i falta de joc interior el Pedagogium donava un cop sobre la taula i amb un parcial a favor de 20-14 s'apropava en el marcador (45-49) abans de començar l'últim i definitiu quart.

Els 10 últims minuts han estat molt igualats, fins i tot al minut 7 l'equip local es posava 1 punt a dalt (54-53). Com últimament han demostrat els andreuencs, es necessiten situacions tenses i difícils per treure lo millor que té l'equip i no ha estat menys. Tot i que s'han fallat molts tirs lliures (3/8), aquests últims 3 minuts de partit s'han conclòs amb un parcial a favor de 2-7.

D'aquesta manera el UESA s'emportava la victoria amb un ajustat 56-60. 3a victoria de la temporada i a pensar en el següent partit a casa contra el BAM. Som-hi UESA!