top of page

Sènior A Masculí: Crònica B.C. Sant Joan Despí B (63-55)

El dia començava amb tensió, el vestuari tenia força nervis a causa de les lesions de Gerard Tejedor #21 i Albert Gasull #10. I sumant la absència de Marc Montserrat #14 a causa de una petita excedència on el jugador marxaria per veure la família.

La major part de la pressió requeia en Edgar Valera #6 en el que recauria la organització del equip els 40 minuts de partit, i en Carles Surrà #33 que hauria de canviar la seva posició natural Ale-Pivot a Aler.

A això li em de sumar que en Victor Redondo #93 havia de marxar a mig partit, per un viatge.

El match començava amb un resultat força igualat, un “toma i daca” amb una defensa força agressiva per part dels locals, això no ens va impedir estar ven enganxats al marcador mantenint el 5 inicial durant els 10 minuts, finalitzant-lo amb un 14-13.

El segon quart començava algo perdut i les defenses començaven a augmentar, en Victor Redondo #93 ens mantenia al marcador, tot i les decisions dolentes del conjunt a la hora de atacar. El final del 2on quart va acabar amb un 28-24.

El tercer temps començava amb un altre caire i en Marc Moya #15 havia decidit posar-se l'equip a l'esquena i mes ara que en Victor Redondo #93 ja havia marxat.

Les entrades amb agressivitat per part d’en Moya #10 estaven treien fruits, aconseguint forces faltes amb opcions de tir lliure.

I també tocava posar-se molt més agressiu en defensa, la entrada de Toni Gallemí #23 i Oriol Pelaez #12 a la zona va començar a intimidar als rivals que van començar a veure com la poca distància que tenien disminuïa, finalitzant amb un 40-37.

Al últims 10 minuts nomes s'havia de mantenir la actitud i una ratxa afortunada del R.Vegas #11 posava al equip local 10 a dalt.

Tocava abaixar el cul de nou i en Toni Gallemí #23 i Edagar Valera #6 apareixien a la línia de 3 per tornar a reduir el marcador i junt amb el rebot en atac d'en Marc Moya #15 ens tornava a posar 57-52.

En Raul Pardo (entrenador) prenia la desicio de invertir en una totalitat en el atac cosa que es va veure afectat en la defensa i la amenaça d’en Ruben Mallenco #7 i en Manuel Garrido #3 des de la línia exterior no va sortir efecte a la hora de remuntar en els ultims 2 minuts.