Sènior Femení: Crònica Aracena AEC Collblanc – U.E. Sant Andreu (42-41)

No va ser un bon partit per les noies del Sant Andreu, van començar bé el partit deixant un parcial de 4-12 en el primer quart.

En el segon quart l’equip no va conseguir ninguna situació clara en atac a partir de la defensa en zona 2-3 que plantejaven les rivals i això va provocar que les del Collblanc acurtessin la diferència en el marcador arribant a la mitja part guanyant només de 2 punts.

Durant el tercer quart es va aconseguir una avantatge de 4 punts i després de una petita empenta, de 7 punts però dos triples de la 30 del rival van fer que elles seguissin vives i acabéssin posant-se a 2 punts per sota al final d’aquest quart.

L’últim quart va ser el pitjor per les andreuenques, va haver molta frustració perquè en atac no sortia res, va haver tirs lliberats fallats i contraatacs no molt ben duts a terme i finalment les noies van perdre d’un punt (42-41).

La semana vinent el Femení jugarà a casa (CEM Trinitat Vella) a les 17.30h contra el Sagrada Familia Claror B.