Sènior Femení: Crònica U.E. Sant Andreu – C.B. CIC B (68-37)

La zona del Sènior Femení deixa fora de joc al CIC!

El passat diumenge 26 de febrer, les noies del Sant Andreu van jugar a casa contra el C.B. CIC B, equip que anava empatat amb elles a la classificació.

Les andreuenques van iniciar el partit amb molta intensitat defensiva, el que va facilitar que el CIC no s’acabés d’ubicar al partit, aconseguint així un parcial de 18-8 al primer quart.

Al segon període, les rivals van aconseguir retallar una mica la distància a l’electrònic gràcies a dos triples que intenten trencar la defensa en zona del Sant Andreu, encara que tot va quedar aquí, el rival continuava sense sentir-se còmode al camp de joc, mentre que les andreuenques seguien augmentant el seu marcador gràcies als contraatacs. Les noies van aconseguir anar-se’n a la meitat del partit amb un 33-18.

L’inici de la tercera part, va ser la més complicada pel Sant Andreu, el rival va sortir sense res a perdre i amb una millora en atac. El Sant Andreu continuava aprofitant els contraatacs fins el minut 5, on les andreuenques solament van tenir ocasió de seguir sumant desde la línia de tir lliure. Electrònic: 49-33.

A l’últim quart, les noies del Sant Andreu necessitaven acabar de tancar el partit, així que encara van demostrar un atac més intens, fet que va forçar que el CIC intentés fer una zona, que ràpidament van desestimar degut als triples anotats del Sant Andreu. La gran zona de les noies de Sant Andreu, va aconseguir que el CIC solament anotés 4 punts en l’últim període, finalitzant així el partit 68-37.

El femení continua a l’octava posició a la classificació, amb 11 partits perduts i 7 guanyats. El proper partit serà fora de casa, el diumenge 5 a les 12:15 contra l’Aracena AEC Collblanc B.