Sènior Femení: Crònica C.E. Maristes Sants-Les Corts – U.E. Sant Andreu (47-51)

El passat diuemnge les andreuenques van jugar al camp del C.E. Maristes Sants-Les Corts, un camp petit amb les parets i la afició molt aprop.

Les noies no van començar amb un mal ritme però si que van fallar moltes ocasions clares que les van deixar bastant amb desventatge al finalitzar el primer quart on només van poder anotar 4 punts (11-4).

El segon quart va anar una mica millor que el primer, les quatribarrades van millorar el seu atac, van provocar faltes i van anotar un parell de triples alhora que apretaven en defensa per no deixar que les rivals marxessin en el marcador. Van fer un parcial de 15-14 acabant la meitat del partit amb un 26-18.

El tercer quart sempre es el dolent per les noies del Sant Andreu però en aquest cas va ser el que les va posar al mateix nivell en el marcador. Les andreuenques van fer una defensa molt dura, apretant molt i robant pilotes aconseguint contraatacs i parant el joc de les rivals que seguien fortes en el seu atac. Van fer un parcial de 11-17 possant-se només a dos punts del rival al finalitzar el tercer quart.

L’ultim quart va ser d’infart, es notava que les quatribarrades volien endur-se la victòria a casa i van fer una defensa molt intensa fent dos contra uns i robant pilotes. Al minut 7 les noies del Sant Andreu perdien de 6 punts i en 3 minuts van remuntar anotant un triple i varies cistelles posant-se a 4 punts i sense deixar que el rival anotés més fins al final del partit que finalitza 47-51.

Cal destacar la intervenció de l’Anna Pérez que va anotar punts decisius al final del partit i 19 en total,i sobretot el gran esforç de tot l’equip en defensa per parar un rival que de primeres semblava fàcil però no ho era.

Així doncs el Sènior Femení segueix pujant posicions a la classificació posant-se setenes i el próxim diumenge jugarà a casa (CEM Trinitat Vella) a les 17.30h contra el Hispano Canyelles.