top of page

El Sant Andreu llença a cistella

Barcelona (Ò.Dorado).- “Tot va començar com una bogeria, però finalment s’ha rebut molt bé la idea i s’ha fet realitat”. Així d’exultant, es mostra l’Edgar Reig, encarregat de l’Àrea Social de la secció de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Andreu, en referència a la creació de diferents equips que representaran la samarreta quadribarrada en l’esport de la cistella.

Com ell mateix revela, és un projecte molt interessant realitzat per un grup d’mants del bàsquet, molts dels quals són del poble de Sant Andreu. Un cop presentat al club, es va estudiar molt, es va mirar la viabilitat i amb molta feina i il·lusió el projecte està tirant endavant.

La rebuda per part del barri ha superat tots les previsions. De fet, a dia d’avui compten amb més de 70 inscripcions. Això, és gràcies a una campanya amb èxit per captar clients: amb la creació de pòsters, el bon ús de les xarxes socials i amb un estand al carrer Gran, on van informar i assessorar personalment a totes les persones interessades.

El mateix Edgar Reig assegura a RTV Esports estar “encantat” amb la reacció de la gent. A més, afegeix que “és un barri al que li agrada l’esport, i en qual, cada cop hi ha més afició pel bàsquet”. Es tracta d’una idea humil vinculada amb el Sant Andreu, fet que propicia que sigui ambiciosa a la vegada. “És molt gran portar l’escut del Sant Andreu. Encara que comenci com un projecte humil, som molt ambiciosos” afirma Reig.

Els apassionats de l’esport a Sant Andreu tenen a partir d’ara una opció més. És una idea que encara farà més gran a l’entitat i que posa encara més de manifest la idea de club, de poder passar un dia ‘andreuenc’ en família i gaudir veient els equips de les dues seccions del club. Pel que fa a la samarreta, serà molt semblant a la de la secció de futbol amb les inqüestionables quatre barres com a tret propi del club.

Les portes són obertes per als patrocinadors que vulguin avalar un projecte que s’autofinançarà. Tot i que, com els propis encarregats asseguren, és més un tema social que un tema d’empresa: “Al final a uns nens els hi ensenyes un esport i uns valors. És una funció social la que fem nosaltres. Volem que la gent es vinculi amb el Sant Andreu”, indica el directiu quadribarrat. En termes merament econòmics és un projecte sempre vinculat al Sant Andreu, però econòmicament autogestionable.

Els amants del bàsquet que vulguin gaudir d’aquest esport poden posar-se en contacte amb els responsables de la secció a través de les seves recentment creades vies de comunicació. Entre elles, com és lògic, Twitter i Facebook.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page