Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu A - A.E. Stucom A

U. E. Sant Andreu 71 - A. E. Stucom A 60

Bé, per fi primera victòria d'aquesta temporada, ja era hora i per fi hem demostrat que podem competir en aquesta categoria. L' Stucom va estar amb nosaltres l'any passat en el nostre grup en territorial així que ens coneixíem, té bon equip, va quedar campió del nostre grup i campió de territorial de tota Catalunya, així que sabíem que teníem davant a un gran equip.

El primer quart va ser molt igualat però cal destacar sobretot a Víctor Redondo, que ho va fer perfecte en atac tirant-se l'equip a l'esquena a l'apartat anotador. Però tot l'equip va aportar tant en defensa com en atac i cadascun assumint el seu rol. Acabem el quart amb dos punts de desavantatge (16-18).

El segon quart va ser més del Stucom, sobretot els primers minuts però reaccionem a temps i no deixem que ells s'anessin en el marcador. Acabem el quart una altra vegada amb l'electrònic practicant en empat.

Al tercer quart nosaltres estàvem amb bones sensacions, una gran defensa i ja amb tot l'equip aportant en anotació i amb gran encert des de la líniaa de 6,25 de la nostra línia exterior. Aconseguim posar-nos per davant en el marcador però sense distanciar-nos.

Ja en l'últim quart encara estava tot per decidir però nosaltres estàvem molt concentrats. Aconseguim seguir per davant en el marcador amb diversos talls de pilota i contraatacs fàcils, que va fer que ens anéssim en el marcador als 10 punts i aquí ja juguem amb el marcador, sense cometre errors ximples que en altres partits ens han costat molt.

Una setmana més haig de donar les gràcies a la nostra afició que avui han tornat a donar-nos el seu suport i això s'ha notat en la pista. Com ja us vaig dir tornaríem a competir, guanyar i a fer que us sentiu orgullosos dels vostres jugadors com l'havíeu estat abans.

També felicitar a la noies que segueixen millorant a poc a poc i segueixen sumant victòries, ajudant al fet que cada vegada més el nostre club sigui més gran.