Sènior Masculí: U.E. Sant Andreu A - Sant Quirze B.C. B

U. E. Sant Andreu 65 - Sant Quirze Basquet Club B 50

Partit trampa davant el cuer del grup. Abans dir que qualsevol equip d'aquest grup quedaria entre els 3 primers d'un grup de territorial, així que no cal fiar-se de cap equip ja que tots saben jugar a bàsquet. Sabíem que havien canviat d'entrenador i que venien molt motivats per portar-se la seva primera victòria de la temporada i donar un canvi de dinàmica en el seu equip. Nosaltres d'altra banda teníem la baixa de Víctor Redondo però tornava Marc Figols.

Ja des del principi es va veure que érem superiors en la pintura, més alts i forts que ells en conjunt. Ho vam demostrar des del primer minut dominant tant en la nostra pintura com a la seva. Acabem el primer quart amb un parcial de 13-8 on llevat un parell de triples matiners no ens van fer mal.

El segon quart va ser més o menys en la mateixa dinàmica dominant en la pintura i el parcial va ser de 17-15, però ells no tiraven la tovallola a cap moment.

A la volta del descans el nostre objectiu era trencar el partit i anar-nos en l'electrònic per no tenir sorpreses al final. Però ells no ho estaven posant res fàcil i el parcial va ser de 16-15. L'intercanvi de canastes no ens anava malament però tampoc bé ja que ells encara estaven dins del partit.

Ja en l'últim quart aconseguim donar una marxa més en defensa i això va fer que ens anéssim del tot en el marcador. Els últims minuts van ser un mer tràmit per no portar-se cap sorpresa.el parcial va ser de 21-12.

Cal fer esment a Oriol Pelaez que va dominar la pintura en tot el partit. I el bon partit de Marc Figols en el seu retorn. I com no, una altra setmana més a la nostra graderia que cada setmana fa que la Trinitat sigui el jugador numero 13 de l'equip.