top of page

Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu A VS Escolapis Sarrià A


U.E. Sant Andreu 55 - Escolapis Sarrià A 58


Un altre partit contra un dels quals estarà a dalt a final de temporada. Així que era no era res fàcil per a nosaltres encara que aquesta vegada estàvem a casa.


Primer quart: Comencem malament, no ho negaré. Teníem el cèrcol quadrat i petit, fallem un munt però teníem bon moviment de pilota i només era qüestió de temps que entressin, cosa que al final del quart va començar a passar i retallem el desavantatge inicial una mica.


Segon quart: Aquest va ser el nostre, va ser perfecte tant en atac com en defensa i no només retallem el marcador sinó que li vam donar la volta i aconseguim un petit avantatge en l'electrònic d'uns 5 punts. Aquest quart va ser una actuació coral de l'equip on cada jugador en pista va aportar el seu granet de sorra.


Tercera quart: Escolapis no està a dalt de casualitat, van estrènyer línia, el partit va estar igualat en tots els àmbits i va anar un bon partit de veure, on tots els jugadors no van donar una sola pilota per perdut. Nosaltres vam tenir algunes distraccions defensives que ells van aprofitar per seguir enganxats en el marcador.


Últim quart: Va ser un calc del tercer on el resultat final podria haver caigut de qualsevol part, on es va decidir en els petits detalls i en la sang freda que per desgràcia va estar a favor de Escolapis.


Conclusió final: davant un gran equip competim fins al final i aquest és el camí per poder guanyar partits, hem trobat ja la nostra dinàmica de joc i poc a com estem més còmodes en pista. Solament ens falta corregir petits detalls per portar-nos aquests partits difícils de la nostra part.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page