top of page

Sènior Masculí: Crònica Orlandai - U.E. Sant Andreu A


Orlandai 57 - U. E Sant Andreu 54

Visita a uns dels líders de la categoria, en la qual és possiblement sigui la pitjor pista del grup i amb ganes de demostrar que el nostre canvi de dinàmica no solament ha estat qüestió de sort sinó de treball i compromís.


Primer quart: Diumenge a la tarda en un pati de col·legi, solament puc dir que sortim freds, sense ritme i fallant tirs fàcils. Cosa que en aquesta pista no era descabellat.

Segon quart: Ja anàvem entrant en calor, aconseguim parar la diferència de puntuació i ens quedem a una diferència d'entre 10 i 15 punts durant tot el quart

.

Tercer quart: La idea era començar a retallar puntuació ara que havíem trobat en el nostre joc la possibilitat de fer-los mal en una pista tan difícil per a nosaltres, però l'Orlandai va líder per alguna cosa, ho va posar molt difícil i no aconseguim baixar la diferència a menys de 10 punts.


Quart quart: Estàvem en el partit a deu punts de distància i amb bones sensacions (dins del que donava un camp de ...), estrenyem al màxim, faltant 3 minuts ens vam posar a un per sota però ens falta una mica de sort, l'Orlandai va saber també portar els nervis i no aconseguim donar la volta al marcador. No tirem la tovallola i lluitem fins a l'últim segon.


Com a cosa positiva destacar que competim contra un bon equip, que estarà a dalt per la seva pista (la pitjor del grup) i lluitem fins al final. Es nota que hem recuperat jugadors importants i tots anem a una per treure els partits endavant. Que això és l'important: que siguem un equip i que cadascú doni el millor de si per ajudar a l'equip.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page