top of page

Primera victòria del bàsquet del Sant Andreu

Barcelona (Ò.Dorado).- La secció de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Andreu ja sap el que és guanyar. La primera victòria de la història de l’entitat, i en aquest cas del sènior masculí, s’ha produït aquest cap de setmana. A la seva estrena com a local, l’equip ha derrotat el La Salle Gràcia (56-52). La festa del bàsquet quadribarrat, amb la disputa dels partits dels tres equips absoluts al pavelló de la Trinitat Vella, ha acabat amb una gran alegria.

L’equip absolut ha demostrat el seu alt nivell competitiu a l’estrena davant la seva afició. Ha estat un partit molt intens, on el bon àtac andreuenc i el factor pista han estat claus. Jose Gallemi, entrenador del primer equip, ha destacat per RTV Esports la importància de jugar a casa: “És molt il·lusionant veure la gent a les grades seguint-nos i això és d’agrair”. El tècnic ha estat clar i no ha amagat les intencions del grup: ”Veig a l’equip amb gana. No som conformistes i el que busquem és lluitar, lluitar i lluitar”. Per últim ha destacat que “l’equip necessitava guanyar”.

De la seva banda, el sènior femení ha perdut contra el Vedruna Gràcia B per 34-52. És la quarta derrota consecutiva, fet que condemna les andreuenques a ocupar l’última posició. El líder és el Matadepera que compta els seus partits per victòries. A la pròxima jornada s’enfrontaran contra el Club Bàsquet CIC, sisè a la classificació amb dues victòries i dues derrotes.

10614239_10204310739664582_8717379940146101000_n.jpg

Pel que fa al sots’25, es va enfrontar contra el Maristes Sants-Les Corts. El Sant Andreu B va caure per 32-71 contra el tercer classificat i ocupa l’última posició de la taula. L’IPSI, líder indiscutible, serà el pròxim rival.

Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page