top of page

José Gallemi: “no som conformistes”

Barcelona (Ò.Dorado).- L’equip absolut de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Andreu ha guanyat el seu primer partit a la lliga després de dues jornades. És un bon començament per un conjunt que té ganes de fer les coses bé i està en plena fase de creixement. RTV Esports ha pogut parlar amb Jose Gallemi, l’entrenador andreuenc, sobre l’actualitat del primer equip i la importància de sumar els primers punts de la temporada.

És important la victòria?

Ja vam perdre el primer partit de lliga, per tant, necessitàvem la victòria i és bo començar bé davant la nostra afició. Tenim descansos en el grup i això talla el ritme de partit. Per això, era important sumar els primers punts com més aviat millor.

Com veus l’equip?

Amb moltes ganes de competir, amb ganes de lluitar per guanyar, amb fam. Pel nostre joc això és bo. Volem ser intensos i així és més fàcil.

Què representa per tu el Sant Andreu?

Defenso els colors d’un equip amb pes dins la ciutat com ho és el Sant Andreu. Això em motiva més encara per seguir treballant i fer les coses de la millor manera possible.

Què és el que més t’ha sorprès?

El seguiment als equips de bàsquet. És molt il·lusionant trobar-te amb gent a la grada seguint a l’equip, i això és d’agrair. Gairebé sempre juguem diumenge, la gent treballa i el sofà tira massa els diumenges tarda.

Quines són les aspiracions d’aquest equip?

Les aspiracions són altes: guanyar com més partits millor, intentar pujar de categoria i fer-nos un grup fort. En fi, no som conformistes i el que l’equip busca és lluitar, lluitar i lluitar.

10676331_10204310738304548_180051462480745775_n.jpg

Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page