top of page

Femení i sots’25 segueixen sense sort

Barcelona (Ò.Dorado).- El Sant Andreu femení i el Sant Andreu B segueixen sense sort en la seva primera temporada de competició. Tots dos equips han caigut derrotats en els seus compromisos del cap de setmana i es mantenen com a cuers dels seus respectius grups. El primer equip masculí, de la seva banda, ha tornat a descansar aquesta jornada.

L’equip absolut femení s’ha desplaçat a la pista del Club Bàsquet Cic. Les noies van perdre per 68 a 22 contra el cinquè classificat de la lliga del grup sisè de la Tercera Categoria de Barcelona. La pròxima jornada s’enfronten al penúltim classificat, la Unió Bàsquet Mir. L'escenari del duel serà el pavelló de la Trinitat a les 17.30 de la tarda. El partit pot ser una bona oportunitat per trencar la ratxa i sumar el primer triomf.

Pel que fa al Sant Andreu B, l’equip ha perdut a casa del primer classificat per 94 a 28. L’Ipsi, líder indiscutible de la categoria, ha guanyat els cinc partits disputats en el que porten de campionat i, per tant, lidera amb claredat la taula del grup sisè del campioanat sots’25 de Barcelona. El pròxim cap de setmana, el sènior B juga com a local contra un dels rivals més forts del grup, el Sant Medir, situat a la quarta posició amb quatre victòries i una derrota. El partit del sots’25 obrirà una altra festa del bàsquet andreuenc a les 16.00, en la qual els aficionats quadribarrats podran gaudir de la disputa dels tres equips absoluts del club.

Per últim, el sènior masculí que no ha tingut competició aquest cap de setmana, s’enfrontarà a la Unió Bàsquet Mir, casualment el mateix rival que s’enfrontarà al femení en el pròxim compromís de la competició. Els homes de José Gallemi estan molt motivats gràcies a la primera victòria contra el La Salle-Gràcia per 56-52 en el seu debut com a locals. Serà un bon moment per confirmar les bones sensacions i per seguir en línia ascendent. El primer equip tancarà la festa andreuenca a les 19.00 de la tarda.

10393805_10204310727704283_7503784582095587174_n.jpg

Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page