Un mal segon temps condemna el Sant Andreu

Barcelona (Ò.Dorado).- El Sant Andreu ha vist trencada la seva bona ratxa en la seva visita a Nou Barris per enfrontar-se al Brafa. Després de dues victòries consecutives, els andreuencs van caure després d’un segon temps dolent (62-49).

El primer equip absolut de la secció de bàsquet ha disputat una molt bona primera part que els ha permès portar un avantatge de tres punts al descans. A la represa, però, no han pogut mantenir el nivell de joc demostrat. Algunes errades en defensa i les poques solucions ofensives han condemnat el grup a patir una nova desfeta a una de les visites més complicades del calendari.

I és que els locals han imposat el seu ritme gràcies al bon joc interior. Al final del tercer quart han donat la volta al marcador i han avançat els visitants per tres punts de diferència. A l’últim període, els andreuencs han intentat la remuntada, però l’equip ha notat el cansament acumulat durant tot el matx.

“Vam estar dos quarts dominant el partit, a la mitja part guanyàvem de tres. No ens va anar bé el descans i el tercer i quart període l’equip no va estar gaire fi. Ens vam despistar en defensa i en àtac no va sortir res”, ha destacat l’entrenador, José Gallemi.

El marcador final no reflecteix la igualtat que hi ha hagut entre els dos conjunts ni les dificultats que han passat els locals per alçar-se amb la victòria. Un mal últim quart dels andreuencs ha decantat la balança.

El Sant Andreu ocupa la desena posició amb tres victòries i tres derrotes i jugarà la propera jornada a casa contra el líder de la categoria, l’Estucom. Els de Ciutat Vella encara no coneixen la derrota després de 9 partits disputats en els quals han aconseguit sumar tots els punts que estaven en joc: un total de 18.

“Intentarem trencar la bona ratxa del fins ara líder invicte”, ha assegurat Gallemi, qui no amagat tenir ganes de donar la sorpresa i poder superar el primer classificat.