Crònica U.E. Sant Andreu - Bàsquet Nou Barris

UE Sant Andreu 49-44 CB Nou Barris Partit important per a nosaltres, ja que suposava donar un cop de taula en la lliga per demostrar que estem millorant com a equip i que volem fer un bon paper en la nostra primera temporada. Hem sortit molt endollats en el partit i això s'ha notat en el marcador. Jose Angel Palacios ha anotat 6 punts gairebé consecutius i la nostra defensa estava molt atenta pel que els primers 5 minuts han estat clarament nostres. Després Nou Barris ha començat a entrar en el partit i la primera cambra ha acabat amb un lleuger avantatge per la seva banda. En el segon quart ells han sortit molt forts, les nostres rotacions no han funcionat i ells ens han fet mal des de totes les línies portant-se al descans una renda de 9 punts. En el descans Joss Gallemí ens ha animat, hem sortit endollats en defensa i des d'aquí a poc a poc hem tornat al partit fent que el públic també entrés en ell. En l'ultimo cambra amb un Marc Moya en pla estel·lar i amb una defensa duríssima li hem donat la volta al marcador, amb un Albert Gasull que ha trencat el partit amb un robatori de pilota que ens ha posat a 4 punts d'avantatge mancat de 2 minuts. Hem sabut sabut administrar molt bé aquest avantatge. Gràcies a aquesta victòria podem acabar la primera volta en positiu i afrontar la segona volta amb entusiasme. Però cal seguir treballant ja que en aquesta lliga ningú regala res.