Crònica Jesuites del Clot - U.E. Sant Andreu

Jesuites el Clot 46-50 UE Sant Andreu

Últim partit de la primera volta en una de les pistes mes difícils de la lliga i amb la pressió afegida d'acabar en positiu la primera volta. El primer quart se'ns nota la pressió d'inici i Jesuïtes ens posa un parcial de 20 a 11 en els primers 5 minuts, el seu número 9 les ficava des de totes les posicions, però nosaltres que mai baixem els braços i a partir de la defensa aconseguim acabar el quart 22 a 21 a favor seu. El partit tenia pinta que seria un intercanvi de canastres molt dinàmic i bonic de veure, però van entrar en lliça les defenses i la cosa va començar a posar-se seriosa. Un segon quart molt igualat acaba amb la victòria local per 5 punts, 35 - 30. Al tercer quart el nostre entrenador per fi decideix canviar la defensa, la qual portàvem tot el partit en individual a una zona 3-2 i a partir d'aquí el rival comença ha trobar problemes per anotar amb facilitat, però nosaltres seguim per darrere en el marcador. L'últim quart va ser molt igualat, semblava que anava a guanyar el que menys errors cometés ja que l'anotació havia baixat molt per tots dos costats. Nosaltres hem aconseguit tenir el cap mes fred, mancant 3 minuts per fi ens posem per davant en el marcador i el Clot es queda sense capacitat de reacció. Ens emportem el partit. Destacar la capacitat defensiva de l'equip tant en zona com en individual, sacrificant-nos tots pel ben de l'equip, fins i tot des de la banqueta que no ha parat d'animar i això s'ha notat al final ja que semblava que érem 6 a la pista. En atac destacar a Gerard Teixidor per la seva capacitat anotadora. I a Albert Gasull pel seu tempo del partit en els minuts finals. Ara a pensar en la segona volta, el nostre objectiu és millorar la primera, guanyar aquests partit que vam perdre per poc, fer de la nostra casa un fortí i com sempre " la vella guàrdia mor, però mai es rendeix." Encara que ningú ens regalarà res seguirem competint fins al final, demostrant que la FE que s'ha tingut en aquest equip des del principi l'equip intentarà retornar-la en forma de victòries. ¡¡¡SANT ANDREU!!!

Redacció: Joan Torné

Fotografía: Judit Andreu