Gran victòria de la U.E. Sant Andreu Veterans contra el tercer classificat

Desprès de l’accidentat partit de l’anterior jornada contra l’Unitaja, el Sant Andreu veterans torna a guanyar en un partit molt disputat contra el...

Dennis Trollman per 55-50 (04/02/2015)

La victòria d’ahir situa al Sant Andreu en les posicions capdavanteres de la lliga (Grup 4 BdR) i fa que l’equip consolidi la línia de joc que està portant a terme en les darreres jornades.

L’encontre contra el Dennis Trollman va ser molt disputat i no es va decidir fins els darrers minuts del quart període, on el Sant Andreu va estar molt encertat i va demostrar que als seus jugadors no els hi tremola el canell en situacions compromeses. El tir exterior i les noves jugades de càrrega de punts en la pintura van ser decisius en el resultat final.

Els parcials van ser favorables al Sant Andreu en 3 dels 4 períodes de l’encontre (12-10 / 18- 14 / 9-16 / 16-10) sent el tercer, el més fluix en anotació per part de l’equip.

Destacar la gran feina realitzada en la pintura degut a l’alçada i corpulència dels integrants del Dennis Trollman, amb moltes cistelles de mèrit, que tanmateix, van fer possible carregar el tir exterior de l’equip amb bons percentatges en els minuts decisius del partit.

La defensa va ser un aspecte destacat. L’equip va defensar molt ordenadament i practicant el que anomenen “control del joc” que va permetre no concedir ni un sol tir de 3 i només realitzar 2 faltes al llarg de tot el partit, el que va fer que al final de l’encontre estiguessin frescos per conquerir el partit, havent conservat el físic i tenint fresc el cap per abordar les situacions definitòries dels minuts finals.