top of page

Crònica U.E. Sant Andreu - C.B. Trèvol

UE Sant Andreu 64 - CB Trevol 43

Primer partit de la segona volta, veníem amb ganes de revenja, ja que sofrim una derrota dura en el seu camp, així que el nostre objectiu era clar, superar el "avaratge" per demostrar que pasta estem fets i encarar la segona volta amb una victòria a casa davant el nostre gran públic. Al primer quart el Trèvol en 2 jugades seguides ens ha ficat 2 cistelles col·locant-se 0-5, però nosaltres hem estret en defensa i solament els hem permès anotar una cistella més (i sobre la botzina) acabant el quart 9-8. En el segon quart amb la nostra defensa ja en ple rendiment han començat les rotacions però amb gran encert, ja que Carlos Palacios (Papi) ha sortit enchufadíssim des de la línia de 3 i amb aquests triples i que hem pogut córrer ens hem anat en el marcador de 8 punts 26-18, la nostra defensa estava perfecta. Al tercer quart el Trèvol ha intentat pujar la intensitat com va fer en el seu camp, però nosaltres ja teníem la lliçó apresa i no hem caigut en el seu joc, al contrari, amb un Carles Surrà que ha agafat el relleu de Papi en la línia de 3 ens hem augmentat el nostre avantatge a 19 punts 47-28. En l'últim quart el nostre objectiu estava a l'abast de la nostra mà i ho hem aconseguit, però no sense treballar fins a l'últim minut, ja que com he dit en altres cròniques en aquesta lliga ningú regala gens. Així que amb una gran defensa que solament en l'últim quart ha permès ficar 13 punts al rival i nosaltres que hem anotat 17, hem acabat un partit rodó, guanyant cadascun dels quarts. Per finalitzar, felicitar a la nostra afició que ens ha acompanyat avui en aquesta victòria, ja que són el nostre jugador Núm. 6 en la pista i que els hi han passat molt bé amb l'equip.

Autor: Joan Torné (Jugador equip Sènior Masculí)