Crònica C.E. La Salle Gràcia - U.E. Sant Andreu

C.E. La Salle Gràcia 36-48 U.E. Sant Andreu

Partit en diumenge a a les 10 del matí en pista descoberta, la cosa pintava que començaria freda, però Carles Surrà amb 8 punts seguits, 2 triples res mes començar, ha fet que comencéssim amb un parcial de 9-2 en el minut 3, els havíem enxampat per sorpresa. La nostra defensa era pràcticament impenetrable i solament ens feien una mica de mal des del tir exterior, però molt poc. Així que acaba la cambra amb una diferència superior als 15 punts a favor nostre.

En el segon quart la Salle ha aconseguit entrar en el partit però no ha aconseguit retallar la diferència i l'intercanvi de punts ens beneficiava, ells han provat amb una zona que ens ha parat el ritme anotador però amb la nostra defensa a ple rendiment no s'ha notat a l'excés. Marc Moya i Jesús Vega han pogut robar boles i sortir a la contra. Així que hem acabat la mitja part amb un avantatge de 10 punts.

El tercer quart ha estat una mica el mes fluix per la nostra banda ja que ells han estret amb una defensa presionant on han aconseguit recuperar alguna bola, s'ha notat que avui ens han faltat els nostres dues bases per a aquesta situació, però nosaltres no hem perdut cap moment el cap i sempre hem mantingut un avantatge d'uns 10 punts. L'últim quart amb un avantatge de 15 punts hem jugat amb el marcador i sense presses per gestionar el "tempo" del partit. Víctor Domínguez ha fet un bon últim quart en defensa juntament amb Joan Torne. Així que hem guanyat amb solvència però treballant un partit que a priori no anava a ser res fàcil.

Gràcies a la gent que ha vingut a veure'ns a aquestes hores del matí i seguim treballant per competir en cada partit. La setmana que ve descansem però seguim treballant per millorar perquè la nostra gent aquest contenta de nosaltres.

Autor: Joan Torné

Fotografia: Judith Andreu (Imatge d'arxiu)