top of page

Sènior Masculí: Crònica MiR - U.E. Sant Andreu

MIR 55 - UE Sant Andreu 70

Primera final de les quals ens queden fins al final de la temporada. El partit a casa d'un dels nostres rivals directes per la lluita per enganxar-se amb els de a dalt. El nostre objectiu era guanyar per seguir amb la nostra dinàmica de millora.

Primer quart, ells comencen ficant 5 punts fàcilment, mentre nosaltres semblàvem estar freds, però un gran tap de Joan Torne a un tir de tres del MIR dóna la volta a la situació: Comencem a anotar amb major facilitat amb un gran joc grupal, sumant tot el quintet. Acaba el quart 20-16 amb el MIR per davant.

En el segon quart i amb rotacions, la nostra defensa baixa una mica la intensitat i ells ho aprofiten per anar-se en el marcador de 9 punts, posant el marcador en 33-24, però nosaltres reaccionem a temps i aconseguim remuntar el marcador, deixant-ho en el descans amb un iguals a 40. Però la sensacions eren que nosaltres teníem el control del partit.

En el tercer quart els locals canvien la seva defensa a una zona 2-1-2 però Gerard Teixidor, amb tres triples seguits sense fallada, els obliga a canviar la defensa de nou a individual. Nosaltres ja havíem agafat avantatge de 5 punts en el marcador. Teníem totalment la dinàmica del partit al costat nostre, així que acabem el quart per davant 45-50.

En l'últim quart decidim anara per l'average de -13 punts que teníem en contra de la primera volta, així que estrenyem fins al final i amb una cistella en l'ultim segon de Toni Gallemí acabem amb el marcador de 55- 70 superant l'average.

Destacar a tots per no baixar mai els braços i aixecar el partit. Amb el domini del temps d'Albert Gasull, l'aportació tant en atac com a defensa de Marc Moya i Carles Surrà, els punts de Carlos Palacios, el treball de Víctor Domínguez o Jose Angel Palacios i la voluntat de Jesús Vega i Edgar Valera. I per últim a la nostra afició que ens segueix a totes parts i gràcies a ells aquest sacrifici en la pista es veu recompensat.

Autor: Joan Torné.

Fotografía: Judith Andreu | Foto d'un partit d'aquesta temporada