top of page

Veterans: El Sant Andreu veterans creix com a equip contra els Boscons Cèltics


Després de dos partits amb derrotes molt ajustades, l’equip torna a agafar el camí de la victòria intentant jugar més cohesionat i amb un joc sense tant de vot.

Boscon Celtics 42 - Sant Andreu 50 (11/03/2015)

Amb aquesta victòria, l’equip se situa al mig de la taula d’aquesta segona fase de la lliga i

torna a recuperar sensacions de cara als partits finals d’aquesta fase.


El Sant Andreu va dominar tots els quarts del partit, (10-14/23-25/34-39/42-50) no perdent cap d’ells i mostrant solidesa tant en atac com en defensa. Aquest domini va fer que s’arribés a un final sense pressió en el marcador que va atenuar la tensió acumulada dels anteriors dos partits que es van perdre, un, per un marcador molt ajustat, i l’altre, amb un equip molt jove que va imposar el seu físic i el seu desvergonyiment.


Destacar el treball per línies: en la pintura, tant en defensa com en atac, Yorane Julians, demostrant que és el millor “center” de la lliga. Pedro Hinojo i Jose Jiménez, tancant el rebot defensiu i aportant anotació en atac. En la posició de 3-4, Carlos Serrano i Jose Seoane. El primer, participant en accions de casta però a la vegada de qualitat que el segueixen acreditant com el “ballarí” de la zona per la seva plasticitat. L’actuació d’ahir, fa que el “ballarí” comenci a agafar bones sensacions després d’algunes jornades d’estar per sota del seu nivell i, Jose Seoane, amb un partit de lluita que no va estar acompanyat de la sort en el tir però que el continua mostrant com a indispensable per la competència que ofereix als companys. En la posició d’alers- escoltes, Albert Navarro, Sergi Flores i Gregori Reyes van mantenir el nivell d’anteriors partits millorant la seva efectivitat en els contraatacs, sobre tot els que es van donar durant el primer període del partit. En la posició de base, la nova adquisició de l’equip, Victor Fernández, segon partit amb l’equip i en període d’adaptació, que es troba agafant les dinàmiques de joc però ja mostrant tota la seva qualitat i el molt que aportarà en un futur molt proper.


Estadística de punts del partit:

Jose Jiménez (4): 2

Gregori Reyes (5): 9

Jose Seoane (7): 0

Jordi Canadell (8): no jugat

Sergio Flores (9): 2

Xavi Martínez (10): no jugat

Albert Navarro (13): 0

Pedro Hinojo (14): 3

Victor Fernández (21):2

Carles Serrano (22): 6

Yorane Julians (23): 26


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page