Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu VS Escolapis Sarrià

U.E. Sant Andreu 57 - Escolapis de Sarrià 48

Partit per confirmar la nostra disciplina de joc contra un equip difícil. El primer quart va ser molt igualat, amb molt d'intercanvi de cistelles i on cap dels dos equips imposà clarament el seu ritme, de manera que no podem aprofitar la nostra velocitat. Acabem 13-15.

Al llarg del segon quart, el partit segueix la mateixa dinàmica, però sempre amb els visitants per davant al marcador. Les nostres rotacions aguantaven el ritme, però era un partit dur. Vam arribar a la mitja part 25-29.

Vam tornar del descans amb les idees clares: no podíem arribar al final amb un marcador igualat. Vam sortir a per totes i vam pujar línies a la defensa, i com ells ja anaven una mica cansats vam aprofitar per escapar-nos al marcador gràcies als contraatacs i a una gran tasca defensiva. Final del tercer quart: 42-33.

Al darrer quart vam jugar amb més tranquil·litat, amb el marcador afavorint-nos. Jugàvem amb el temps i fent que ells no poguessin entrar al partit. Arribàrem al final amb 57-48, en un partit costerut on hem treballat de valent per treure-ho endavant.