Sènior Masculí: Crònica C.E. Alheña - U.E. Sant Andreu

C.E. Alheña 52-66 U.E. Sant Andreu

El partit amb més baixes de la temporada fins avui, amb un total de quatre. Això feia que un partit ja difícil de per si mateix encara ho fos més. Teníem una consigna molt clara: no carregar-nos de faltes per poder mantenir el ritme tot el partit.

El primer quart s'ha vist clar que ni anava a ser res fàcil. Hem intentat córrer però l'Alheña ha aconseguit mantenir-nos el ritme de joc que hem intentat imposar al principi. Acabem guanyant 8-13 però sense trobar el nostre ritme de joc.

En el segon quart quan les nostres rotacions han començat, s'ha notat que ens faltaven jugadors i hem baixat una mica el ritme de joc, però amb treball hem seguit competint, quedant un marcat d'iguals a 29, així que la cosa s'anava a decidir en la segona meitat.

El la volta del descans l'equip local ha pujat la intensitat per veure si aconseguia anar-se en el marcador i ha aconseguit un avantatge d'uns 8 punts però no ens hem deixat acoquinar pel seu joc i hem respost jugant amb intensitat. Així i tot el tercer quart hem acabat 45-43, però amb bones sensacions per que havíem recuperat gran part del desavantatge.

En l'ultim quart i amb les bones sensacions encara en el nostre joc hem pujat encara més la intensitat defensiva i ofensiva aconseguint treure de les seves caselles a l'equip local que ha començat ha fer faltes sense venir al cas, però hem estats encertats en la línia de tirs lliures, i amb un parell de pilotes recuperades i diverses contres hem sentenciat el partit. Per destacar el joc dels interiors: Víctor Domínguez, Jose Angel Palacios i Joan Torne, que s'han hagut de multiplicar per suplir les baixes en el joc interior. I els robatoris finals de Marc Moya i de Gerard Tejedor que han suposat el cop de gràcia a aquest partit coral. Aquesta victòria la hi dediquem a Carlos Palacios per la seva nova paternitat i per donar-los la benvinguda als seus fills.