top of page

Mini Mixte: Concepte nou


C.B. CIUTAT VELLA B 26 – 76 U. E. SANT ANDREU

La vida de l’entrenador és dura. I ens agrada, tot s’ha de dir. Els nostres nens i nenes juguen, gaudeixen, riuen, aprenen i comparteixen valors, o almenys això pretenem. Nosaltres dos, l’Edgar i aquest autor tan pesat que escriu cada jornada, tenim una altra funció. I avui dissabte és un clar exemple. Començo pel final avui. L’Arnau al vestidor segueix el ritme de l’Edgar com a ballarí. Ni el mateix Edgar s’ha pogut abstenir d’un somriure després de la brillant actuació del petitó. Al cap i a la fi, nosaltres com a jugadors fem el mateix (bé, Déu no em va donar el do de ballarí però avui no ens focalitzarem en aquest tema). Però tornant al present, el senyor Valera i jo després de cada partit ens comencem a fer un centenar de preguntes: han jugat bé? Què vol dir jugar bé? Hem obert espais? Hem generat bons moviments? Hem fet menys passes de sortida? Hem tingut actitud? Hem anat més al rebot? Hem saltat? Hem lluitat per totes les pilotes? Ens ho hem passat bé? Guanyar avui és relatiu sabent el nivell de l’equip amfitrió, per això treure'm importància a la diferència de punts del marcador final.

El partit – fem un flashback cap enrere – ha anat de menys a més. M’ha agradat força l’actuació de la Cèlia, molt constant i amb molta mobilitat. Per ser el seu segon partit, no està gens malament. En Nil, en Pau i l’Alexandra també han generat forces espais. Vull remarcar també la bona setmana de l’Isaac i d’en Dani, tot i que avui no ens ha pogut ajudar. Han estat treballant i guanyant confiança amb ells mateixos. Aquesta setmana hem treballat el concepte passar i tallar. I per aquí anirem tot el que queda de temporada. Millorar i perfeccionar el que hem fet i introduir el primer concepte tàctic important i bàsic del basquetbol. Tota la segona part hem intentat que passessin, s’obrissin i tallessin pel mig cap a la cistella. Teoria preciosa. Pràctica sense gaire èxit, però estic convençut que acabarem entenent-ho al final de la temporada si ho seguim treballant.

Resumint, avui hem introduït un concepte nou que intentarem reflectir-lo als partits. Un partit més, una experiència més. I amb referència a l’hora matinera del partit...

“No oblideu mai que si ens aixequem ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora i no hi ha retrets ni hi ha excuses, creieu-me que som imparables!” – Josep Guardiola.

Visca el Sant Andreu!

Autor: Ricard Iglesias

Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page