Veterans: Crònica U.E. Sant Andreu veterans - Panathimankos

L’equip agafa velocitat de creuer i es catapulta cap els primers llocs de la classificació guanyant el tercer partir consecutiu, aquesta vegada contra el Panathimankos.

Sant Andreu 62 - Panatimankos 48 (23/03/2015)

Amb molta solvència, tant en joc com en puntuació, els santandreuencs guanyen a un equip que només va poder mantenir el marcador els dos primers quarts del partit i que van acabar claudicant amb una diferència de 14 punts. El joc de l’equip, a pesar dels inicis dubitatius i freds del primer quart (13-17), va ser molt coral, amb aportació anotadora de tots els jugadors que van participar, el que va fer que Panathimankos tingués molta dificultat per aturar a un quadribarrat en concret. El plantejament, joc obert i fluid per l’anotació de totes les posicions i treballar amb una defensa individual, a partir del tercer quart, per tal d’ofegar la direcció de joc de Panathimankos i així possibilitar el joc ràpid i el contraatac. Marcador dels següents quarts: 29-29 / 45-37 / 62- 48.

Destacar en general a l’equip, el treball que es realitza durant la setmana es visualitza en els partits, i en particular, els bons números i la bona direcció de joc de Victor Fernández, la força i lluita de Pedro Hinojo, amb molt bona anotació. La bona mà, els punts en tir exterior i la lluita cos a cos de Carles Serrano, l’entrega i els punts de tir de Jose Seoane, la solvència tant en atac com en defensa de Yorane Julians, el manteniment de la línia de joc d’anteriors partits d’Albert Navarro i Sergio Flores i l’aportació final de Jordi Canadell i Gregori Reyes, que no van participar molt en els primers quarts, però van destacar en el darrer, el primer, amb l’encert en els tirs lliures i en la seva defensa sobre el base contrari, i el segon, amb els seus punts, tant en tir exterior com en contraatac i entrades cap a la pintura que van certificar la victòria final.