top of page

Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu - E.E. Brafa A


U.E. Sant Andreu 67 - E.E. Brafa A 53

Aquest partit era de vital importància per a nosaltres ja que determinava si podíem lluitar per les places de dalt o es tornaven inassolibles. Per tant contra un equip molt dur físicament i que en l'anada ens guanya justament ho teníem molt difícil.

Al primer quart el Brafa ha començat mes fort que nosaltres i gràcies al seu físic superior en els primers minuts s'ha imposat a la nostra defensa, però a poc a poc hem entrat en el partit i la nostra defensa a aconseguit acoblar-se bé al seu atac. Aconseguint acabar la cambra per davant en el marcador, sense dominar en el joc.

El segon quart el nostre joc ha començat a ser mes fluid i hem pogut córrer gràcies a una bona defensa, que el Brafa no aconseguia superar amb claredat i solament anotava amb centelleigs de bons jugadors. Però nosaltres amb un gran Albert Gasull que a pres el ritme del partit ens anàvem allunyant a poc a poc en el marcador. Arribant a la mitja part amb una diferència major als 10 punts. En la volta del descans i com és normal en aquesta categoria el Brafa ha sortit a no regalar-nos res i a pujat la intensitat del seu joc i s'ha apropat en el marcador a uns 3 o 4 punts, però hem sabut reaccionar a temps i tornant a pujar les línies defensives hem tornat a col·locar la diferència en el marcador en 2 dígits.

I per acabar en l'últim quart amb el marcador i el ritme de joc al nostre favor hem gestionat els últims 10 minuts de partit per no portar-nos cap sorpresa d'ultima hora i para això hem hagut de seguir treballant fins al final en un partit dur i bonic de veure on els dos equips ho han donat tot per portar-se la victòria.

Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page