Veterans: Crònica Cotton Club Fotok - U.E. Sant Andreu

Gran remuntada del Sant Andreu veterans per acabar la fase de grups

El Sant Andreu veterans guanya el seu partit davant els Cotton Club Fotok a la pròrroga i aconsegueix acabar amb 6 victòries i 4 derrotes la fase de grups d’aquesta lliga.

Cotton Club Fotok 65 - Sant Andreu Veterans-68 (08/04/2015)

Aquesta victòria situa al Sant Andreu en les posicions capdavanteres del grup (Grup 4 BdR) i fa que, en el seu primer any de participació en aquesta lliga, pugui lluitar per quedar entre els primers d’aquesta competició.

L’inici del partit va ser especulatiu per part del Sant Andreu, el que va fer que tingués un parcial en contra demolidor (26-7) que va servir, tanmateix, per despertar del desconcert inicial i recuperar el pols del partit en el segon i tercer quart, encara que mai aconseguint avançar-se en el marcador en aquets dos períodes (34-26 / 47-39). En aquests quarts es va canviar la defensa, passant de defensa en zona a individual i mixta, segons els moments, el que va fer reduir les distàncies. En aquests quarts destacar la bona defensa, desgastant al Cotton Club, de Jose Seoane, Jose Jiménez, Sergio Flores, Victor Fernàndez i Pedro Hinojo així com el dinamisme i l’encert de Xavi Martínez, demostrant la seva gran qualitat el que va ajudar molt a la millora del joc santandreuenc. Però, això no va ser tot, i el millor estava encara per arribar...

El caràcter i la qualitat d’aquest equip van aparèixer en el darrer quart on es va aconseguir empatar l’encontre. En aquest darrer període van entrar en acció l’alerescorta Gregori Reyes, que va catapultar l’equip en anotació amb 11 punts en el quart (tres triples i una bomba a tauler), el pivot Jordi Canadell amb punts molt importants sota la cistella i l’esclat de qualitat i anotació de Yorane Julians. L’asfíxia que la defensa santandreuenca feia sobre el Cotton Club així com el bon treball de la banqueta que animava com un sisè home, vam servir també per arribar al final amb dos tirs lliures decisius, ja amb el temps esgotat. Yorane Julians va transformar un dels dos tirs el que va portar a la pròrroga el partit. El temps extra només va servir per certificar el triomf i arribar al 65-68 final.

En definitiva, partit esplèndid en emoció, dels que creen afició, per acabar la fase de grups de la lliga Tot Basquet. Ara, a esperar els creuaments dels play-off.