top of page

Mini Mixte: Adormits


C.B. CARDEDEU B 40-52 U.E. SANT ANDREU


Sona el despertador. Són les set del matí. Badallo. Un altre cop. Em dutxo, em vesteixo, esmorzar de tira milles i fot-li: direcció Cardedeu. No era només jo. Per desgràcia érem tots. Estàvem adormits. L'Edgar no havia dormit perquè havia estat treballant i, tot i així, estava amb més condicions. Abans de l'escalfament, i al vestidor, he confós l'Ona per l'Isaac i en comptes de dir atac estàtic he dit contraatac. Partint d'aquesta base, m'ha costat exigir-los concentració perquè bàsicament semblava irònic.


Escalfament ràpid i mal fet i comença el partit. L'Edgar ha volgut veure com es desenvolupaven si fèiem una defensa a mig camp sense pressionar des del primer moment, però clarament la prova ha sortit suspesa. I segurament tampoc era el millor dia per fer-ho. Però no només era això: també volíem joc estàtic. Vaja, tot allò que no solem fer i que no estem acostumats. I clar, què passa quan intentes fer coses noves a les nou del matí d'un diumenge on l'entrenador segon està, entre altres membres de l'equip, out-side? Final del primer període. 9 a 4 favorable a ells.

El segon tampoc ha sigut una gran proesa. 9 a 6. No canviàvem res: volíem veure si érem capaços de canviar el xip jugant d'aquesta manera. I de nou insuficient.

El tercer període ha donat potser estabilitat. 5 a 6. Seguíem fent els mateixos punts però ells ja no n'encaixaven tants amb tanta facilitat. Però res: en atac desordenats i en defensa malament, sense pressionar a tota la pista ens desconnectàvem. No teníem actitud. El quart període sense reacció: 6 a 6. 22 punts a la mitja part. Ells 29.


I fins aquí la prova d'avui. Juguem al que sabem. Contraatacs - sense perdre de vista que si no és possible juguem a passar i tallar- i pressió a tota la pista amb el risc que això comporta. Final del cinquè període. Curiós: 2 a 11. Al següent període? 0 a 4. 7 a 11 en el penúltim i 2 a 4 en el darrer període. Parcial de la segona part? 11 a 30. Una primera part hipotètica com la segona seria 22 a 60. Diferent del 40 a 52. Partit on hem vist mancances en tots els aspectes. Tècnicament hem vist errors que no podem fallar, ganes i actitud, males posicions quan ens pressionen més, mala col·locació, sense saltar als rebots i amb mans toves. Cal millorar als entrenaments. No surto content, ni amb ells ni amb mi mateix. Només un apunt positiu: esperit de remuntada. De set avall a dos amunt. Gran partit de la Cèlia, d'en Nil i de l'Alexandra. Mal partit meu. I no, no vull parlar de l'àrbitre ( tot i que n'acabo de fer referència).

I no em vull deixar els pares i mares. Sou els millors! Gràcies a totes i tots! I vull acabar amb tu Ada, això va per tu:


" Un equipo es como un buen reloj: si se pierde una pieza todavía es bonito, pero ya no funciona igual." Ruud Gullit, ex-futbolista.


Autor: Ricard Iglesias

Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page