Sènior Masculí: #elsomnimesaprop

U. E. Sant Andreu 57 - C.E.J. L´Hospitalet 44

El partit més important del camí que ens queda per recórrer, contra el rival directe per la segona plaça i amb una marcador en contra de la primera volta d'11 punts. Ho teníem difícil, però jugàvem a casa i ha estat un fortí. El partit comença amb una hora de retard per motius varis, això podia fer que no sortíssim endollats en l'inici.

Primer quart, el primer avantatge és nostra, amb una parcial de 9-1 on per sort a ells sembla que els ha afectat més el retard que a nosaltres ja que els ha costat gairebé 5 minuts ficar una canastra en joc. Després s'han apropat una mica en el marcador, però el ritme del partit era nostre i això s'ha notat, sobretot al treball d'Edgar Valera en la direcció, recolzat per Gerard Tejedor.

En el segon quart la nostra intensitat ha estat superior i aquí hem obert bretxa en el marcador superant els 10 punts d'avantatge, però es devia més a la nostra defensa que avui ha estat una muralla, que al nostre atac que encara que no ha estat dolent, no ha estat nostre millor dia. Ens hem anat al descans amb el partit controlat quant a ritme i sensacions, però el més difícil encara no estava fet.

En la volta del descans L'Hospi ha canviat la seva defensa individual per una pressió amb recollida en zona 2-3 i encara que ha recuperat algunes pilotes l'hem solucionat amb solvència, gràcies sobretot a Carles Surrà com a pal repetidor. aquest quart ha estat el més intens i dur del partit, per la qual cosa el marcador ha estat molt pobre pels dos bàndols. però el nostre avantatge seguia intacte igual que les sensacions.

A l'últim quart, ens ha tornat a tocar jugar amb el cronòmetre i liquidar el treball fet durant tot el partit, amb avantatge d'entre 15 i 19 punts ens hem assegurat l'average perquè el somni segueixi avançant.

Aquesta victòria la hi dediquem a Albert Gasull i la seva ràpida recuperació per a l' sprint final de la temporada. I com no, a la nostra gran i cridanera afició que ens ajuda a donar aquest plus extra per seguir aquest camí on el somni cada vegada és més a prop.

Autor: Joan Torné