top of page

Mini Mixte: De més a menys


U.E. SANT ANDREU 71 – 22 C.B. SANT FELIU DE CODINES

Potser per això avui he sortit una mica estranyat. Acostumats a anar in crescendo avui hem anat decrescendo. Algun dia estudiaré l'italià. Que maco és! Feta aquesta notació innecessària, espavila Ricard!


Hem començat prou bé amb molta intensitat - el primer període hem guanyat 13 a 0, el segon 8 a 3 i el tercer 19 a 2. Amb equips inferiors les mancances sempre són més fàcils d'amagar i avui era un dia d'aquests. Les males passades, els mals tirs, la quantitat de passes de sortida i moltes altres coses han quedat més desapercebudes. El quart període hem quedat 6 a 5. Malament. L'Edgar ha demanat actitud i el cinquè període ha tornat la intensitat: 8 a 0. És fàcil relaxar-te quan estàs guanyant 54 a 10 però no ens donava la gana donar-nos per satisfets i baixar la intensitat. El partit s'ha tornat gris com el cel i finalment ha acabat amb el 71 a 22, sense tancar acte ( a diferència de la primera volta).


M'ha agradat especialment en Pau perquè ha sigut avui l'únic que en alguna ocasió ha entès quan havia de parar el joc per jugar estàtic i quan havíem de jugar al contraatac. Una altra cosa positiva és que la possible lesió de l'Alexandra s'ha quedat simplement en un ensurt i que, l'Isaac, se'l veia content després de l'operació i ha vingut a donar-nos suport juntament amb l'Ada, que comença a entrenar però no sabem fins quan podrà aportar el seu gra de sorra dins de la pista. Una altra cosa positiva és que no ha plogut, perquè quan m'he aixecat avui a tres quarts de deu no les tenia totes.


Vaja, de tant en tant també toca tenir dies més grisos i tranquils. Seguirem treballant perquè ja només falten dues jornades per acabar aquesta lliga i esperem guanyar-la i jugant bé. I les dues són igual d'importants.


Gràcies als pares i mares un cop més. Avui potser no hem estat tampoc molt inspirats. Persistirem. Amb il·lusió!


"La inspiración existe, pero tiene que encontrarte trabajando". Pablo Ruiz Picasso


Autor: Ricard Iglesias

Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page