top of page

Sènior Masculí: C.E. La Marina - U.E. Sant Andreu


Club Esportiu La marina 43 - UE Sant Andreu 61

Per ser sincer, aquest partit ha estat més complicat del que marca el marcador final, ja que com havíem dit anàvem amb moltes baixes i ens ha costat entrar en el partit.

Al primer quart hem sortit molt freds i sense trobar ritme de joc. Gràcies sobretot al tir exterior de Jesús Vega amb dos triples seguits hem seguit dins del marcador, però no hi havia bones sensacions sobre el terreny.


Ja en el segon quart hem començat ha estar una mica millor, però encara molt lluny del nostre ritme de joc tant en atac com en defensa, però per sort no ens han fet molt mal i hem donat la volta en el marcador.


En el descans, hem parlat de donar la resta que teníem, ja que no podíem tirar per la broda tot el treball fet durant la temporada en un mal partit.


Al tercer quart hem sortit a mossegar en defensa i a partir d'aquí hem pogut córrer per primera vegada en l'encontre, Hem aconseguit trencar per complet el ritme del partit i posar-ho al nostre favor fent que solament ens anotessin 2 punts en tot el quart.


Ja en l'últim quart, La Marina s'ha anat del partit tirant-se l'arbitre en contra (que tampoc a brillat per ser molt bó), això i la nostra sang freda per no entrar en aquest joc, ha fet que la diferència s'incrementés amb facilitat en un últim temps lent i amb molta interrupcions.


Felicitar a tot l'equip, però sobretot als jugadors que en altres partits no compten amb tants minuts, però que quan se'ls necessiten ho donen tot en la pista i saben fer aquest treball tan difícil d'estar concentrats en partits parany com el d'aquesta setmana, ajudant a l'equip. Sergi Puche, Carlos Palacios i Víctor Domínguez

Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page