Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu - AESC Ramon Llull C

U. E. Sant Andreu 49 vs AECS Ramon Llull 42

Partit complicat contra un rival que ja no es jugava gens però que la setmana passada va donar la campanada en guanyar a un dels de dalt, així que no calia fiar-se ni un pèl. I després del mal partit contra la Marina la nostra dinàmica tampoc era la millor.

El primer quart, per definir-ho d'alguna manera, fred, molt fred: poc o gairebé cap encert en els tirs 7-5 va ser el marcador final, no teníem intensitat defensiva i això es notava en atac ja que hi havia un ritme lent.

El segon quart va ser més del mateix, marcador curt amb defenses molt tancades on cada punt se suava un munt. La cosa pintava igual que la Marina, però els de el Ramon Llull són millors i tenen molt basket en les seves cames, per tant si seguíem així ho anàvem a passar malament.

A la volta del descans, per fi la maquinària en defensa va començar a funcionar i vam ficar un parcial que ens va permetre anar-nos als deu punts amb diversos talls de pilota i els seus contraatacs corresponents. A partir d'aquí vam tornar a jugar amb el marcador.

A l'últim quart el ritme del partit es va tornar a afluixar una altra vegada, però per sort es nota que estem a final de temporada i el Ramon Llull no tenia forces per trepitjar l'accelerador. Això ens va anar bé a nosaltres, que juguem amb el marcador i el cronòmetre dosant forces.

Com a resum destacar la maduresa que hem agafat en els partits tèrbols on som capaços fins i tot de jugant malament (que ho vam fer) treure-ho endavant amb treball i molt ofici. I la graderia una altra vegada va estar amb nosaltres recolzant-nos en aquest tram final on el nostre petit somni aquesta cada vegada més a prop.